Peter Willekens – Agema Coaching


Aanbod van Peter Willekens

 

Peter Willekens - Personal Productivity CoachIndividuele begeleiding: Timemanagement Ninja

In het intake gesprek gaan we na wat er voor zorgt dat jij niet de meest productieve versie van jezelf bent. Waarom je werk je meer stress oplevert dan resultaten. We gaan samen zoeken naar oplossingen om je documenten en mails te organiseren, om afleidingen te leren negeren, je productiviteit te verhogen en om uitstelgedrag voor goed te elimineren. We zoeken naar technieken die bij je eigen werkstijl passen en die je in je productieve flow laten komen.

Het gewenste resultaat waar we voor gaan is dat jij meer werk gedaan krijgt en toch met meer energie naar huis gaat. Dat jij weer overzicht hebt over je documenten en je taken en dat je je mails volledig onder controle hebt. Checkpoint hier is een LEGE INBOX, ook gekend als Inbox Zero.

Team begeleiding: De collectieve flow

Een team in flow krijgt zoveel meer voor elkaar dan een team van individuen. We gaan samen met het volledige team op zoek naar methodes om voor een collectieve productiviteit te gaan. Dit gaat over goede afspraken onderling, heldere communicatie en een goede werksfeer.

Samen zoeken we technieken en methodes waar het team zich goed bij voelt en die de energie in het team doen stromen. Zo kan elk teamlid ’s avonds met een tevreden gevoel weer naar huis en is elke werkdag weer een plezier. Niet alleen de gemeenschappelijke productiviteit krijgt een boost, maar de teamspirit.

Een team in flow zit beter in zijn vel, is tevreden en kent minder stress. Dat zorgt ervoor dat er minder ziekteverzuim is en een aangename werksfeer.

De aanpak bestaat uit team begeleiding, opleiding en persoonlijke gesprekken.

Executive Coaching: Leiding geven vanuit vertrouwen

Als manager of als leidinggevende zorg je goed voor je team. Dat kan je niet blijven doen als je niet goed voor jezelf zorgt. Jij hebt een goed zicht op de organisatie en de productiviteit van je team. Samen zoeken we naar methodes om het team zijn verantwoordelijkheid te geven zodat jij je kan toeleggen op leiding geven met vertrouwen. Want het is maar dan dat jij als manager samen met je team kan groeien.

Met een persoonlijke aanpak gaan we werken aan de energie van jezelf voor jezelf en voor je team.

agema-coaching-logo-1024Contact

Peter Willekens
Time management coaching

Meutestraat 38
3920 Lommel
0496/99.49.56

www.agemacoaching.be
peter@agemacoaching.be

Wie is Peter?

Ik ben programmeur/analist van opleiding. Na mijn jaren als ontwikkelaar ben ik aan de slag gegaan als project manager. In die functie kwam ik niet meer enkel op software ontwikkelings projecten, ook business projecten kwamen op mijn pad. Hierdoor zag ik de gemeenschappelijke problemen in verband met productiviteit en time management.

Ik deed de ervaring op om projecten te organiseren voor grote en internationale teams. Hiervoor ontwikkelde ik een aantal technieken om productief te blijven onder grote tijdsdruk, kreeg ik het organiseren onder de knie en deed ik bakken ervaring in het begeleiden en motiveren van teams. De mooiste momenten waren deze waar je een team boven zichzelf uit kan laten stijgen. Als het team productiever is dan de som van de teamleden. Deze ervaring wil ik nu delen met bedrijven die op zoek zijn naar die productieve flow.